ERASMUS + KA 101 „LET ‘S BE OPEN – MINDED“

„КАКО ДА ГО НАПРАВИМЕ НАШЕТО УЧИЛИШТЕ ПОИНТЕРНАЦИОНАЛНО“ – ШПАНИЈА  Ајде сите заедно да го славиме пријателството, отвореноста, да споделиме позитивни вибрации со цел да постигнеме подобри социјални вештини и да ја отвориме вратата на нашето училиште кон Европа и пошироко. Се надевам дека ќе имаме големо искуство

Повеќе

ГРАДИМЕ МОСТОВИ „ВИРТУЕЛЕН ПЕРФОРМАНС 2“

Виртуелен преформан 2 е темата со која изградивме мост кој обедини три страни на реката наречена татковина. Сите ние сме исти, ако пред себе имаме иста заедничка поставена цел. Нашата цел е да ве сакаме сите вас. Нашата љубов во еден здив, на необичен начин, преку можностите

Повеќе